Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez Panna_P » Sob Wrz 11, 2010 10:16 am

Hej hej!

Od dziś będę z Wami :D. Miło mi Was poznać. Dobrze będzie połączyć nasze artystyczne i kreatywne dusze w tworzeniu czegoś nowego ;).
Nawzajem będziemy się inspirowały :)

:kiss:

Pzdr
Paula :)
Awatar użytkownika
Panna_P

Dołączenie: Sob Wrz 11, 2010 9:58 am

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez agatta » Pon Wrz 13, 2010 9:58 am

Witam wszystkich! :papa:
Melduję się z Górnego Śląska.
Od wielu dni szukam w necie wszelkich informacji na temat filcowania. Mam nadzieję, że znajdę tu pomoc, natchnienie i wsparcie w moich skromnych filcowych początkach.
agatta

Dołączenie: Pon Wrz 13, 2010 9:52 am

Postprzez paolka » Pon Wrz 13, 2010 10:00 pm

Zaglądam tu od jakiegoś czasu ,a w końcu dołączam. Zajmuję się głównie koralikami ,trochę drutami i kryształkami . Znalazłam już parę pożytecznych "myków" i mam nadzieją , że będzie ich więcej:)
paolka

Dołączenie: Pon Wrz 13, 2010 8:07 pm

Postprzez pyzzi » Wto Wrz 14, 2010 1:22 pm

Kłaniam się wszystkim
:dzieki:
robię różne drobiazgi na drutach, szydełku, frywolitki czółenkiem, nawet liznęłam koronki klockowe i przędzenie na kołowrotku -wszystko, żeby zapewnić rodzinie ciepłe czapki i skarpetki na zimę, a przy tym się twórczo wyżyć. Aha, jeszcze umiem zrobić niezłą kiełbasę i przyzwoitą, ładnie zasznurowaną szynkę :mrgeen:
Miłego dnia!
pyzzi

Dołączenie: Pon Wrz 13, 2010 12:07 pm
Miejscowość: Stargard Szczeciński

Postprzez Tirka » Czw Wrz 16, 2010 1:34 pm

Ja.. tak, no, chciałam się przywitać, dzień dobry.
Trochę się zajmuję tworzeniem różnym, ale tutaj to az wstyd się wypowiadać. Wszytkie tutejsze panie takie uzdolnione, ze to onieśmielające. Powtarzając sobie, ze do odwaznych świat należy, postanowiłam pisać zaczac też, bo od samego czytania to wszytkiego co bym chciała siłą rzeczy się nie dowiem. ^^'
Tirka

Dołączenie: Śro Wrz 15, 2010 2:41 pm

Postprzez skidi » Czw Wrz 16, 2010 2:39 pm

Cześć! Mam na imię Kaśka, biżuterią zajmuję się od ładnych już kilku lat. Ostatnio zakochałam się w filcowaniu, a chcąc dowiedzieć się o nim czegoś więcej, przez jednego z blogów trafiłam do Was. I w końcu stwierdziłam, że nie za ładnie tak tylko podczytywać, więc się przywitam :)
Niesamowite rzeczy tu pokazujecie!
skidi

Dołączenie: Czw Wrz 16, 2010 12:37 pm
Miejscowość: Pszczyna / Kraków

Postprzez Mmonali » Czw Wrz 16, 2010 6:06 pm

Witam wszystkich. Tworzę trochę biżuterii i dodatków do ubrań. Jestem amatorką :)
Mmonali
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Wrz 16, 2010 6:02 pm
Miejscowość: Tczew

Postprzez Zimniutka » Pią Wrz 17, 2010 9:56 am

Dzień dobry wszystkim : )

Dołączam do tak zacnego grona z nieukrywaną przyjemnością.

Niedawno odkryłam, że jeśli czegoś, mniej lub bardziej twórczego, nie robię swoimi "ręcyma" przez dłuższy okres czasu, to ... czegoś mi w życiu brak (.. i tak smutniej i szarzej jakoś ..).
Mania? Uzależnienie? Nieważne.
Ważne, że z tego co widzę, to jest takich osób więcej :)

Pozdrawiam
Zimniutka
Zimniutka

Dołączenie: Pią Wrz 17, 2010 9:37 am

Postprzez mrofka » Pią Wrz 17, 2010 3:40 pm

Dołączam dziś do forum Craftladies :)

Podglądałam je długo a dziś postanowiłam się zarejestrować. Hand-made'm zajmuję się od 2 lat. Robię biżuterię i nie tylko, z ogólnodostępnych materiałów lub tych, które wpadną mi w ręce (np. kapsle :D) Od niedawna próbuję beadingu i mam nadzieję, że znajdę tu jakieś przydatne tutoriale i wzory (generalnie to już znalazłam, ale jeszcze poszperam :D)
Awatar użytkownika
mrofka

Dołączenie: Pią Wrz 17, 2010 3:35 pm

Postprzez Eufrozyne » Sob Wrz 18, 2010 4:07 pm

Witam serdecznie ;-) Już jakiś czas temu dołączyłam do forum, a dziś nadszedł czas by się ujawnić ;-) Świetne forum, znalazłam tutaj mnóstwo informacji odnośnie rękodzieła we wszelkich formach, co mam zamiar wykorzystać do tworzenia miniaturowego świata moich dollfie. Pozdrawiam ciepło :)
Awatar użytkownika
Eufrozyne

Dołączenie: Nie Sty 03, 2010 9:31 pm

Postprzez Fraoch » Sob Wrz 18, 2010 8:01 pm

Witam (się) ;)

Od dawna zaglądam i korzystam z tych wszystkich mądrości które tu wrzucacie dziewczyny - nieocenione nieraz rady - często ratujące życie ^^ ( nie moje .. ale otoczenia ... bo jak coś nie wychodzi .... oooo strach się bać ;d)
A teraz i ja postanowiłam się dopisać i być może kiedyś czymś podzielić i dorzucić swoją cegiełkę :)

dzięki i pozdrawiam ciepło
Fraoch
Awatar użytkownika
Fraoch

Dołączenie: Sob Wrz 18, 2010 7:01 pm
Miejscowość: Trójmiasto

Postprzez cave_canem » Nie Wrz 26, 2010 12:03 pm

cześć,jestem z Krakowa,nie powiem że rękodzieło to moja pasja,ale interesuję się tym.
jak miałam dziesięć lat i chorowałam na zapalenie czegoś,co mi się często wtedy zdarzało,mama kupiła mi długie,aluminiowe druty 4,5 i pokazała najprostszy z możliwych 'ściegów'[?] i tak wszczęłam produkcję szalików-robię je dla kogoś, kogo naprawdę lubię:)
druty są i fajne i wkurzające.fajne,ponieważ można klapnąć z robótką i obejrzeć film,dwa.odprężające.
wkurzające,bo na drutach prócz szalików i prawego-lewego nie umiem nic:( nie umiem czytać wzorów na druty,nie umiem żadnych wzorków,innych 'ściegów' i innych robótek niż szaliki-na pocieszenie mam to,że mama mi powiedziała że jak robię,to robię równo i solidnie:)
szydełko mam-kiedyś miałam trzy kolorowe dredy i kupiłam celem dofilcowywania sobie ich:)
uwielbiam wełnę-zapach wełny,faktura.zafascynowało mnie przędzenie.przez szukanie czegoś o przędzeniu trafiłam na filcowanie i kurs Oli Smith.
spojrzałam na ceny akcesoriów i spontanicznie poszłam je kupić-stwierdziłam że nawet jeśli mi to nie podpadnie,to nie będzie żalu że wywaliłam na to kilkaset zł.
ale podpadło...
filcowe misie są de best,a wasze forum podglądam od kilku tygodni.dwa tygodnie się w to bawię.w sumie:)
cave_canem
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Nie Wrz 26, 2010 11:50 am

Postprzez martitaaa » Śro Wrz 29, 2010 4:10 pm

Witam wszystkich !!!

Podczytuję Was od kilku dni, a dziś postanowiłam się ujawnić.
Zajmuję się biżuterią, decu i wikliną papierową. Od czasu do czasu coś też uszyję.
Wasze rady są bardzo przydatne, mam nadzieję dorzucić od czasu do czasu coś od siebie ;)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
martitaaa
Początkująca Craftlady ;)

Dołączenie: Pią Wrz 24, 2010 4:20 pm
Miejscowość: Bydgoszcz

Postprzez malowana » Śro Wrz 29, 2010 8:03 pm

Witam serdecznie moim pierwszym postem na tym forum :)
Awatar użytkownika
malowana

Dołączenie: Śro Wrz 29, 2010 7:57 pm

Postprzez Prawdziwa » Czw Wrz 30, 2010 12:01 pm

Witam witam dawno mnie tu nie było
postanowiłam znowu się pokazać :)
Awatar użytkownika
Prawdziwa

Dołączenie: Pią Gru 08, 2006 6:29 pm
Miejscowość: Łódź

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości