Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez zzadan » Śro Lut 08, 2012 6:55 pm

Przywitam się także i ja :)
Wszelkimi "art and crafts" bawię się już od małego - imałam się wszystkiego, przy niczym nie zostałam na dłużej, więc w każdej dziedzinie mam poziom początkujący - szydełko, druty (z drutami lepiej niż z czym innym, bo ta pasja była u mnie akurat żywa cały czas), haft krzyżykowy, biżuteria, french beaded flowers, tkanie, filcowanie, szycie.
Jestem studentką II roku wzornictwa na ASP i rudą wegetarianką :)
Pozdrawiam wszystkie craftladies :)
Awatar użytkownika
zzadan
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Nie Lis 27, 2011 3:51 pm
Miejscowość: Poznań/Włocławek/Warszawa

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez Haftyewy » Pon Lut 13, 2012 6:08 pm

Witam mam na imię Ewa , moja pasja to haft krzyżykowy . Lubię też wyczarować coś z filcu . Witam wszystkie pozytywnie zakręcone koleżanki :)
A tutaj czasem coś niecoś naskrobię , oczywiście na temat :D

Pozdrawiam Ewa
Haftyewy

Dołączenie: Pon Lut 13, 2012 5:59 pm
Miejscowość: Ruda Śląska

Postprzez anka123 » Śro Lut 15, 2012 10:03 am

Witam się serdecznie ze wszystkimi uczestnikami z tego forum.
Interesuję się wszelkiego rodzaju robótkami ręcznymi i dzięki temu forum chcę poszerzać swoją wiedzę i wymieniać się doświadczeniem. Pozdrawiam.
anka123

Dołączenie: Śro Lut 15, 2012 9:57 am

Postprzez yzoja » Czw Lut 16, 2012 12:43 pm

Hej,
jestem Angelika, mam 20 lat i dzieciaczka w trakcie tworzenia (jeszcze 4 miesiące!), ale jeszcze nie wiem jakiej płci.
Dopiero zaczynam z takimi rzeczami, bawiłam się trochę robieniem biżuterii, jakieś origami, teraz mam ochotę na scrapbooking - zobaczymy co z tego wyjdzie, na pierwszy ogień chcę obszyć duży czysty zeszyt i zrobić z niego miękki album na zdjęcia dziecka. Jak wyjdzie to się z pewnością pochwalę.

Pozdrawiam wszystkie Panie i mam nadzieję, że jakoś się wstrzelę w społeczność waszą.
Awatar użytkownika
yzoja

Dołączenie: Śro Lut 15, 2012 4:32 pm
Miejscowość: Siemianowice Śląskie / Skarżysko

Postprzez mayca » Nie Lut 19, 2012 7:36 pm

Dobry wieczor:)

Witam serdecznie wszystkie Panie. Mam na imie Maja. Od okolo roku wrocilam do starych nawykow-
jestem jubilerem "po szkole", ale w zyciu calkiem inaczej sie potoczylo...Co komu sadzone,
to go nie minie i teraz znow wrocilam do wyrabiania bizuterii (narazie w wersji bardziej eko),
zafascynowalo mnie filcowanie i malowanie na jedwabiu. Widze, ze bardzo tu milo i przylacze sie, jesli mozna :angel:. Informacji mase a i moze ja tez na cos sie przydam z czasem.
Pozdrowionka.
Awatar użytkownika
mayca
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Nie Lut 19, 2012 7:24 pm

Postprzez lid » Nie Lut 19, 2012 7:42 pm

witam wszystkie nowe craftki :)
Awatar użytkownika
lid
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Dołączenie: Śro Wrz 24, 2008 7:57 am
Miejscowość: Szczecin
Medale: 1
 (1)

Postprzez RękaProduction » Pon Lut 20, 2012 7:46 am

Witam wszystkie hend mejdowo :mrgeen: zakręcone kobitki. Jestem pasjonatką wszelkiego rękodzieła. Sama trochę tworzę. Czapki, szaliczki, torebki, piórniczki...Właśnie do Was dołączyłam. Ciekawe jak tu jest...pozdrawiam :>
Awatar użytkownika
RękaProduction

Dołączenie: Pon Lut 20, 2012 6:57 am
Miejscowość: Bielsko-Biała

Postprzez ZuziaJK » Wto Lut 21, 2012 11:37 am

Witam, jestem nowa i całkiem zielona, do tej pory zajmowałam się biżuterią, czasami haft krzyżykowy, robię paznokcie (też uważam to poniekąd za sztukę - kwiatki akrylowe itp.) a teraz mam mega ochotę na filcowanie :) więc będę dużo pytać :)
ZuziaJK

Dołączenie: Wto Lut 21, 2012 11:33 am
Miejscowość: Pruszków

Postprzez jagoda007 » Wto Lut 21, 2012 12:24 pm

Witam, jestem z Krakowa i mam 25 lat. Od dawna zajmuję się różnego rodzaju robótkami ręcznymi :) wyszywam krzyżykami, filcuję, kleję decoupage ale najbardziej lubię robić kolczyki - często z jakiś dziwnych elementów które akurat się nawiną :D ciągle szukam nowych inspiracji, ostatnio odkryłam kwiaty kanzashi i zabieram się za wypróbowanie tej techniki. Pozdrawiam wszystkie craftladies ;)
Awatar użytkownika
jagoda007
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Nie Lut 19, 2012 1:30 pm
Miejscowość: Kraków

Postprzez Psotkaa » Śro Lut 22, 2012 8:25 am

Witam wszystkie forumowiczki :) Przez dłuższy czas podglądałam Was, aż postanowiłam zostać tutaj na dłużej :) Mam na imię Arletta i biżuterię tworzę od dłuższego czasu. Na początku powstały różnego rodzaju kolczyki i bransoletki, natomiast obecnie po uszy wpadłam w tworzenie biżuterii z maleńkich koraliczków z wykorzystaniem igły i szydełka.
Awatar użytkownika
Psotkaa
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Pią Lut 17, 2012 9:30 pm
Miejscowość: Bystrzyca Kłodzka

Postprzez FadeIntoMe » Śro Lut 22, 2012 4:36 pm

Witam wszystkie CraftLadies :) Ostatnio pochłonął mnie temat decoupage-ozdabiam wszystkie drewniane przedmioty,które wpadną mi w ręce;) Trochę szyję,głównie patchwork,torebki i chusty na każda porę roku;) No i biżuteria-haft sutasz jest niezwykły! Mam nadzieję,że u Was znajdę inspirację i "wsparcie" ;)
Pozdrawiam:)
Aleksandra
Awatar użytkownika
FadeIntoMe

Dołączenie: Śro Lut 22, 2012 4:08 pm

Postprzez Doti80 » Śro Lut 22, 2012 11:28 pm

Witam wszystkie nowe Craftladies :) Rozgośćcie się i pokazujcie nam swoje dzieła :)
Awatar użytkownika
Doti80
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Wto Mar 11, 2008 2:19 pm
Miejscowość: Bytom

Postprzez JSDesign » Czw Lut 23, 2012 3:55 pm

Witam wszystkie Craftladies
Jestem z Bochni k. Krakowa. Moją pasją jest ręczne formowanie i zdobienie porcelany (porcelanowe serwisy, obrazy, biżuteria).
Uwielbiam też malarstwo akwarelowe. Bardzo chciałabym kiedyś spróbować malowania na jedwabiu.
Przeglądałam stronki artystyczne i strona Craftladies bardzo mi się spodobała. Dużo ciekawych tematów i wymiana informacji, a wszystko w miłej atmosferze.

Nie mam zbyt wiele czasu na swoje hobby i surfowanie w internecie, ale bardzo chętnie zajrzę tu od czasu do czasu.[dodaj_grafike][/dodaj_grafike]
Storczyk zestaw biżuterii 3 (Small).JPG
Na powitanie wrzucam też jedną ze swoich prac z porcelany. Sorry, jeśli w złym miejscu. Poruszam się u Was na razie trochę po omacku i jeszcze nie wiem, gdzie i jak można dodawać zdjęcia.
Ostatnio edytowany przez JSDesign Pią Lut 24, 2012 2:43 pm, edytowano w sumie 2 razy
JSDesign
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Lut 23, 2012 3:18 pm

Postprzez kajaa » Czw Lut 23, 2012 10:00 pm

Witam. ;)
Już kilka lat zajmuję się decoupage i od kilku miesięcy lepie z fimo i robię biżuterię. ;) Chcę zacząć scrapować, więc mam nadzieję, że pomożecie mi .
Jeszcze się uczę i nie mam zielonego pojęcia co będę robiła w przyszłości. :P
kajaa
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Lut 23, 2012 7:05 pm

Postprzez Aishwarya » Czw Lut 23, 2012 10:21 pm

Witam i ja!
Również nowa i również ciekawa świata jak wszystkie craftladies. Postaram się być pilną forumowiczką...
A tak coś o mnie... Decoupage oczywiście znam i kocham. Czasem coś uszyję. Haftuję zapalczywie. Kiedyś sutasz i bransoletki z muliny... Teraz również biżuteria przeróżna, ta z modeliny (tu nawet posiadam bloga) i nie tylko. Myślę że mogę służyć pomocą i na pomoc również z drugiej strony liczę. Pozdrawiam ciepło :)
Awatar użytkownika
Aishwarya
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Czw Lut 23, 2012 10:01 pm
Miejscowość: Legionowo

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości