Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Postprzez desik » Sob Mar 10, 2007 2:16 pm

Witam serdecznie!!! Mam na imię Ania, to właśnie moje pierwsze oficjalne minuty na tym forum :-)

Zaraz biegnę do działu szydełkowego, bo to właśnie od szydełka jestem ostatnio uzależniona :mrgreen:
Awatar użytkownika
desik
Kandydatka na Craftlady ;)

Dołączenie: Sob Mar 10, 2007 2:11 pm
Miejscowość: Częstochowa

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez Lily » Pią Mar 16, 2007 2:18 pm

Ale jestem niewychowana...piszę posty a się nie witam :P Mieszkam w Poznaniu chociaż wolałabym gdzies w lesie :-/ Dłubie w koralikach a ostatnio w filcu :D Pozdrawiam wszystkie twórcze maniaczki :papa:
Awatar użytkownika
Lily
Początkująca Craftlady ;)
Początkująca Craftlady ;)

Dołączenie: Czw Mar 08, 2007 1:28 pm
Miejscowość: Warszawa/Poznań

Postprzez Ivy » Czw Mar 22, 2007 10:33 am

Witam serdecznie wszystkie uzdolnione i twórcze Panie ;)

Jestem z Poznania (Jeżyce:) Uwielbiam czytać, zajmować sie ogrodem, mam stado zwierzaków (psa, kota, 2 świnki i królika). Z wykształcenia jestem biologiem i nauczycielem, ale w tej chwili pracuję w dużej firmie internetowej.

Jeśli chodzi o robótki, to interesuję mnie decoupage, haftowanie krzyżykami, patchwork i aplikacje, scrapbooking (głównie kartki) i robienie biżuterii (na razie kolczyki). Poza tym trochę rysuję i uwielbiam robić zdjęcia, a ostatnio zainteresowało mnie filcowanie.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie członkinie Forum :)
Awatar użytkownika
Ivy
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Pon Paź 23, 2006 9:13 pm
Miejscowość: Poznań
Medale: 1
 (1)

Postprzez yuka » Pon Mar 26, 2007 10:13 pm

A ja chciałam się przywitac z racji, iż jest to mój pierwszy post :) ale myślę, że nie ostatni ;)
O sztuce filcowania dowiedzialam się w tą sobotę na progesteronie w Katowicach:-) oglądając prace byłam zachwycona :-) Obecnie czekam na zamówienie i będę się wtajemniczać czytając forum - już znalazłam ciekawe porady!!! :)

A co do warsztataów z filcowania w Katowicach podobno mają być teraz 31.03.07 szkoda, że akurat będe w Krakowie.. więc jakoby ktoś chciał..:)

No i troszkę bawię się decup. :-)
pozdrawiam :-)
Ania (yuka)
yuka

Dołączenie: Pon Mar 26, 2007 10:06 pm
Miejscowość: Zabrze:)

Postprzez kumar » Czw Mar 29, 2007 7:38 am

cześć :lool:

nie wiem czy w dobrym temacie piszę - ale chyba tak bo chcę się z Wami wszystkimi przywitać :D

mam na imię Asią, jestem z Chorzowa ale ze względu na pracę to w tygodniu mieszkam niedaleko Częstochowy

a interesuję się szydełkowanie, frywolitkami i ostatnio zaczynam coś robić z decupagu - choc nei wychdozi mi to najlepiej, jak będę mieć tylko możliwość to pokaże coś nie coś z mojego małego dorobku
kumar
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Mar 29, 2007 7:10 am
Miejscowość: Chorzów/Żelisławice

Postprzez subtile. » Śro Kwi 04, 2007 10:02 am

Cześć ;> Mam na imię Kamila i jestem z Zambrowa :) Generalnie zaczyna mi się podobać metoda filcowania. Generalnie to mam nadzieję, że nie utrudnię Wam życia :P
Pozdrawiam ;-)
subtile.

Dołączenie: Śro Kwi 04, 2007 9:44 am

Postprzez zebrzyca » Śro Kwi 04, 2007 2:36 pm

Witam. To mój pierwszy post na forum. Znalazłam je w trakcie szukania informacji o filcowaniu i fimo. Podczytuję Was od jakiegoś czasu, wypada wreszcie się odezwać. Kiedyś robiłam na drutach, ale to było, tak dawno temu. Próbuję sama szyć, nie zawsze mi to wychodzi. Ostatnio zaraziłam się filcowaniem i fimo, na razie pierwsze próby są marniutkie, ale może w końcu uda mi się zrobić coś na tyle ładnego żeby móc to zaprezentować na forum. A największym moim bzikiem są rośliny głównie kaktusy i hoje i hippeastra, ale każdy badyl jest w mieszkaniu mile widziany.
Pozdrawiam. Teresa
Image
Awatar użytkownika
zebrzyca
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Śro Mar 07, 2007 7:40 pm
Miejscowość: Lublin
Medale: 4
 (2)  (2)

Postprzez Tarija » Pią Kwi 06, 2007 9:12 pm

Witam wszystkich serdecznie. Interesuje mnie haft, ale najbardziej lubię krzyżykowy. Zamiłowanie odziedziczyłam po mojej mamie. Próbowałam dziergać na drutach, szydełkować, zaczęłam frywolitki robić jednak uznałam, że to nie to. Najlepiej czuję się w hafcie. ;)
Awatar użytkownika
Tarija

Dołączenie: Pią Kwi 06, 2007 8:51 pm

Postprzez ness » Śro Kwi 18, 2007 8:18 am

Dzień dobry, jestem ness!

Od lat ciągle coś dłubię. Trafiłam na to forum w poszukiwaniu informacji o filcowaniu. Znalazłam, jak widzę, fajnych ludzików, zakręconych, jak ja.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie z miasta magnolii, zapachu czekolady i Wielkiej Zieleni. :dzieki:
Ostatnio edytowany przez ness, Pią Maj 04, 2007 8:30 am, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
ness

Dołączenie: Śro Kwi 18, 2007 8:09 am
Miejscowość: Szczecin
 (1)

Postprzez Tarija » Czw Kwi 19, 2007 12:36 pm

Cześć jestem tu od niedawna i mi sie bardzo podoba
Awatar użytkownika
Tarija

Dołączenie: Pią Kwi 06, 2007 8:51 pm

Postprzez Filka » Pon Kwi 23, 2007 9:13 am

Witam serdecznie - zarejestrowałam sie juz jakis czas temu i zapomniałam :lusterko:
nadrabiam zaległości :]
Jestem Filka mama Kacperka 2,5 letniego ( w sumie prawie 3 :shock:) bardzo lubie prace ręczne CSRAPBOOKING to moja ogromna pasja :)
od razu lece tam pokazać jakies swoje wypocinki
miłego dnia !
Filka
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Pią Kwi 06, 2007 7:10 pm

Postprzez Lula Lu » Czw Kwi 26, 2007 9:39 am

Tak się zafascynowałam forum filcowym, ze nie pomyślałam o przywitaniu :oops:

Witam Was wszystkie pozytywnie zakręcone i maniakalnie wciągnięte w rękodzielnictwo :) Z ogromną radością sie przyłączam :)

Elenuke, bardzo dziękuję za to forum :ok: jestem bardzo szczęsliwa, ze tu trafiłam :>
Awatar użytkownika
Lula Lu
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Śro Kwi 25, 2007 11:40 am
Miejscowość: Warszawa
 (1)

Postprzez szajajaba » Sob Maj 05, 2007 1:48 pm

Dzień dobry w to sobotnie, majowe popołudnie ;) Tak naprawdę mam na imię Agnieszka i jestem "dłubaczką biżuterii". Pozdrawiam ciepło i zmykam porozglądać się na forum :)
Zapraszam do DŁUBALNI www.szajajaba.blogspot.com

Image
Awatar użytkownika
szajajaba
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

Dołączenie: Sob Maj 05, 2007 1:33 pm

Postprzez Ivy » Śro Maj 09, 2007 12:10 pm

W Szydełkiem i na drutach:

http://www.pl.forum.deco.e-kreator.pl/t ... t81,15.htm

ujawniła się Br0mba :) Witamy, witamy, podglądaj i zaglądaj jak najczęściej, wrzucaj zdjątka swoich prac i w ogóle - czuj sie jak u siebie w domu :)
Awatar użytkownika
Ivy
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Pon Paź 23, 2006 9:13 pm
Miejscowość: Poznań
 (1)

Postprzez Barbara » Śro Maj 09, 2007 7:29 pm

Ja też dzis po raz pioerwszy.Witam wszystkich.Pozdrawiam. :cry: :kiss:
Barbara
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Śro Maj 09, 2007 7:16 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości