Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Jestem specjalistą od mas polimerowych , rzeźbię figurki syren,elfów i wiele innych postaci i rzeczy. Jako , że w google znalazłam wzmiankę o mojej osobie na tym forum , postanowiłam się zarejestrować
i trochę się poudzielać 

rozella napisał(a):Witaj Anno czyli Anledo. Przywoływałam Twoją stronę internetową, na ktorej mozna znależć objaśnienie odnośnie masy polimerowej pro sculpe. Przy okazji można podziwiać Twoje piękne figurki. Bardzo sie cieszę, ze trafiłaś na nasze forum. Jesteś nieocenioną skarbnicą z zakresie rzeżbienia pięknych figurek.
Dziękuję za miłę powitanie i wspaniałe słowa o mojej twórczości .Bardzo się cieszę , że odnalazłam to forum , może i tutaj moja wiedza na coś komuś się przyda .
(przeczytałam dokładnie regulamin,żeby nie zrobić wpadki)
Ja głównie maluję i dekoruję ,często gęsto dla dzieci.Jak się rozkręcę to się pochwalę.Witam stałe bywalczynie,nowo przybyłych i oczywiście szanownych moderatorow. 

bo probuje w roznych dziedzinach, ale nie wiem czy w czymkolwiek moge pomoc doswidczonym Ladies 
i mnie pochlonelo straszliwie. Zakupilam juz pierwsze motki welny. I po Swietach mam zamiar cociaz malutkiego "cosia" ufilcowac. Moze sie uda..chcialabym bardzo 
))
od kucharzenia przez druty, szydelko , kiedys krzyzykowanie, frywolitki, patchworki i szycie ubran dla siebie.
) z mezem i szescioma psami. Bo odrebna pasja sa psy i wspolpraca z nimi w roznych dziedzinach (tropienie, sportowe posluszenstwo itp)

), jednak dopiero od kilku miesięcy na poważnie zaczęłam przygodę z maszyną do szycia. I spod igły wypuszczam mas-koty. Stawiam też pierwsz, nieśmiałe kroki w filcowaniu na mokro. Mam nadizeję, że w Waszym gronie znajdę więcej mobilizacji i inspiracji. Pozdrawiam!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości