Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca

Witamy!!! (się)

Postprzez elenuke » Sob Paź 14, 2006 10:37 am

Witam wszystkich na forum CRAFTLADIES, mam nadzieję, ze każdy będzie się czuł tutaj jak u siebie, a także znajdzie dużo nowych pomysłów do swojej pracy rekodzielniczej :) Oczywiście to, czy ten forum będzie się rozwijał zeleży tylko od WAS!!!
Awatar użytkownika
elenuke
ZŁY ADMIN ;)
ZŁY ADMIN ;)

Dołączenie: Sob Wrz 02, 2006 11:12 am
Miejscowość: Kraków

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez Celina » Sob Paź 14, 2006 7:31 pm

witam i życzę , zdobywania nowych doświadczeń w następnych technikach rękodzieła.
Ja skupiam sie na wyszywaniu krzyżykami i trochę szyje poduszki , choć wiele rzeczy bym chciała wykonać.

zapraszam gorąco wystarczy się zalogować a ciotek kołderkowych potrzeba
http://www.kolderki.org/

a kiedyś było tak

http://www.kolderki.org/index.php?ind=urlobox
Ostatnio edytowany przez Celina Nie Paź 15, 2006 7:29 pm, edytowano w sumie 3 razy
Celina
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 7:20 pm
Miejscowość: Elblag

Postprzez elenuke » Sob Paź 14, 2006 7:36 pm

:) Witaj Celinko :) Koniecznie w takim razie musisz odwiedzic linkownie w Haftach :) tam baardzo duuuzo wszystkiego :)
Fajnie, że nas robi się więcej:) Ten forum oficjalnie został zrobiony dziś, chociaż miejsce miałam od początku września :) Ale taką piękną jesień mamy....
Awatar użytkownika
elenuke
ZŁY ADMIN ;)
ZŁY ADMIN ;)

Dołączenie: Sob Wrz 02, 2006 11:12 am
Miejscowość: Kraków

Postprzez danet » Sob Paź 14, 2006 8:39 pm

Witam wszystkich :-> No cóż nie jestem biegła w sztuce rękodzieła, :cry: kiedyś robiłam na drutach, potem długa przerwa, a teraz pierwsze koty za płoty- szydełkuję (próbuję). Efekty takie sobie. Podziwiam tych, którym starcza czasu na wykonywanie pięknych rzeczy, które lubię oglądać, podziwiać.
Witaj Celinko, jest nas dwie :roll:
danet
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 8:10 pm
Miejscowość: Elbląg

Postprzez michuteria » Sob Paź 14, 2006 8:54 pm

Witam i ja! Troche robie na drutach i na szydełku, czasem coś uszyję, próbuję też robić bizuterię itp. wszystko bardzo amatorsko ale sprawia mi to ogromną frajdę!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
michuteria
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 8:23 pm
Miejscowość: zDolny Śląsk

Postprzez baska » Nie Paź 15, 2006 7:33 am

Witam, witam drogie forumowiczki. Pochodzę z województwa opolskiego, jestem nauczycielką. Uwielbiam robić na szydełku, trochę wyszywam krzyżykami. Inne robótki są mi obce, nie potrafię i już. Dość dobrze znam rosyjski, więc służę pomocą.
Pozdrawiam, Baśka
baska

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 5:10 pm
Miejscowość: Kluczbork

Postprzez Margaret26 » Nie Paź 15, 2006 9:20 am

Witam wszystkiw entuzjastki robótek wszelakich :-) Ja ostatnio uwielbiam robić na szydełku, na drutach robię już bardzo długo, troszkę szyję dla mojej córeczki. Kiedyś wyszywałam dużo krzyżykami, ale ostatnio brak czasu. Zabieram się już od pewnego czasu, aby stworzyć swój album, ale marnie mi to idzie...
Pozdrawiam Małgorzata
Margaret26

Dołączenie: Nie Paź 15, 2006 8:44 am

Postprzez aneri » Nie Paź 15, 2006 12:25 pm

Wita jesienny Tarnów z bukietem z liści
uwielbiam wszystkie robutkowe zajęcia szczególnie szydełkowe cudeńka
mam nadzieję że nauczymy sie od siebie wiele nowego
(jeszcze nie załapałam jak wkleić zdjęcie :-( )
aneri
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 6:29 pm

Postprzez blue » Nie Paź 15, 2006 1:06 pm

Witam wszystkich :) Fajnie że jest nowe forum, gdzie można się poudzielać , no i szukać inspiracji, podpatrując prace innych :) Już znalazłam tutaj coś ciekawego - torebki z filcu! Mam tylko nadzieję, ze znajdę czas na nowe hobby... :)
blue
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Nie Paź 15, 2006 12:58 pm
Miejscowość: Opole

Postprzez ruda » Pon Paź 16, 2006 9:34 am

Serdecznie witam wszystkich miłośników robótek ręcznych. Sama szydełkuję, robię na drutach, niestety mam igłowstręt, dlatego nie wyszywam. Mieszkam w Wielkopolsce, jestem nauczycielką (jeszcze). Cieszę się na każdą nową możliwość porozmawiania o swoich zainteresowaniach. Oprócz robótek ręcznych uwielbiam czytać, jestem zapalonym ogrodnikiem, tylko czasu wciąż mało, mało, mało...
ruda

Dołączenie: Pon Paź 16, 2006 9:17 am
Miejscowość: Leszno

Postprzez Ewa » Pon Paź 16, 2006 8:23 pm

Witam z Rzeszowa! Ja w tej chwili robię tylko na szydełku, ale tylko dla siebie, znajomym na imieniny i urodziny oraz dla rodziny, a wokresie letnim zajmuję się działką, co sprawia mi wiele przyjemności, ponieważ mogę uciec na łono natury
Pozdrawiam
Ewa z Rzeszowa
Ewa
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Paź 16, 2006 7:56 pm
Miejscowość: Rzeszów

Postprzez Sabina » Wto Paź 17, 2006 11:26 am

Witam wszystkie miłośniczki robótek. Mieszkam na Śląsku, szydełkuję, "drucę"- jak mawia moja córka, co do igły to ograniczam się jedynie do pozszywania "puszczonych" nitek, ale za to bardzo mi się podobają robótki haftowane.
Sabina

Dołączenie: Pon Paź 16, 2006 10:30 am

Postprzez Basik » Wto Paź 17, 2006 2:38 pm

Witam! Prawie całe życie mieszkałam w Poznaniu , teraz na druga połowę mojej jesieni życia przeprowadziła m sie na wieś na pograniczu Wielkopolski i Dolnego Sląska . Zauważyłam że w mieście miałam więcej czasu na hafty , szydełko , druty , na swetry na maszynie dziewiarskiej jedno i dwupłytowych , szycie dla mojej córki ...co ja piszę jak to dawno było :) :) nawet makramy kiedys robiłam . Obecnie tez troche robie ale w lecie najważniejszy ogród potem zaprawy a w tym roku grzyby , grzyby i jeszcze raz grzyby. W każdej chwili służe pomocą . Pozdrawiam wszystkie grupowiczki Basik
Basik
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Paź 14, 2006 5:44 pm
Miejscowość: dolnoslaskie

Postprzez Maata » Wto Paź 17, 2006 3:00 pm

Witam serdecznie z Łodzi.Od wielu lat zajmuję się wszelkimi robótkami,ale największa frajde sprawia mi haft krzyzykowy. Popełniłam już kilkanaście obrazków, największe moje przedsięwzięcie to obraz "Zakochana" S.Anderson.Chętnie służe pomocą w miare moich możliwosci
Ostatnio edytowany przez Maata, Nie Paź 22, 2006 12:44 am, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Maata

Dołączenie: Wto Paź 17, 2006 2:38 pm
Miejscowość: Łódź

Postprzez magdalenam » Śro Paź 18, 2006 2:37 pm

Witam wszystkich!
Jestem na forum od dzisiaj, pozdrawiam ze Szczecina. Moje pasja to robótkowanie i wszystko co z tym związane...
magdalenam

Dołączenie: Śro Paź 18, 2006 1:51 pm
Miejscowość: Szczecin

Następna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości