Czy zostały jeszcze jakieś bursztynkowe koraliki? Jeś,i dobrze zrozumiałam to w świat powędrował tylko zestaw nr2? Proponuję wymiankę na filcaki - kolczyków np jest u mnie dostatek
Cieszę się, że dotarł cały i zdrowy Martwiłam się o niego
...frywolitka, szydełko, decoupage, filcowanie, biżuteria, pergamano, witraż, koralikowe wyplatanie, ceramika, druty.... a to nie koniec................ Mój albumik... Świat Tobatki...
W zamian za tildy dla femfoto ( do obejrzenia w moim szyciowym wątku ) dostałam piękną skrzyneczkę dla mojej córy, która jest nią zachwycona i dodatkowo niespodziewajkę dla mnie w postaci ślicznego chustecznika, który pasuje jak ulał do wystroju pokoju.....
Z wielkimi problemami uszyłam dla mcfr długie i grube ( za żadne skarby nie chciały wyjść grube , ocieplina się robiła cienka jak naleśnik ) rękawice przeciwpiegowe , o takie
a w zamian doleciały do mnie ptaszki sztuk trzy w moich ulubionych kolorkach i które straszliwie mi się podobają.....
Moni tez Ci ogromnie dziękuję. rękawice już się cudnie sprawdzają. Ale protestuję! one nie są przeciwpiegowe. one są propiegowe! bo ja piegata jestem i już nie będę sobie piegów na rekach wypiekać piekarnikiem
No i w końcu złapałam trochę czasu na wrzucenie fotki dawno zrealizowanej wymianki z Doti. W zamian za broszkę - kwiatka dostałam od niej etui na telefon. Dziękuje Doti