jak tylko dotrze do mnie moje wyzwanie, obiecuję, że zrobię szybko jak się da 
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, zebrzyca, Gagu, Doti80
jak tylko dotrze do mnie moje wyzwanie, obiecuję, że zrobię szybko jak się da 

chyba ozłocę pocztera jeśli wreszcie przylezie

Przepraszam za zwłokę.....

Kiga, czegokolwiek się nie tkniesz, to powstaje arcydzieło
Z tak ubogich materiałów zrobiłaś cudną, bogatą kartkę - REWELACJA! Zerknęłam już sobie w poniedziałek, co zrobiłaś z moim wyzwaniem i mnie zatkało... a dziś wreszcie miałam chwilę czasu i mogę napisać, że jesteś bardzo, bardzo kreatywną osobą
Jesteś jak McGyver (ale w takim artystycznym znaczeniu)
Z "niczego" robisz "COŚ" - ale to COŚ to nie jest takie byle co
Podziwiam Cię i chylę czoła 

Doti80 napisał(a):Ja tylko na chwilkę wpadłam, bo nie bardzo mam czas, a muszę napisać Kindze, że jest Mistrz i tyleKiga, czegokolwiek się nie tkniesz, to powstaje arcydzieło
Z tak ubogich materiałów zrobiłaś cudną, bogatą kartkę - REWELACJA! Zerknęłam już sobie w poniedziałek, co zrobiłaś z moim wyzwaniem i mnie zatkało... a dziś wreszcie miałam chwilę czasu i mogę napisać, że jesteś bardzo, bardzo kreatywną osobą
Jesteś jak McGyver (ale w takim artystycznym znaczeniu)
Z "niczego" robisz "COŚ" - ale to COŚ to nie jest takie byle co
Podziwiam Cię i chylę czoła

Fairy napisał(a):Chciałam tylko powiedzieć, że to było moje pierwsze spotkanie z filcem w życiu.![]()
Fairy napisał(a):Jestem chętna też na nowe wyzwania, filc, biżuteria, szycietakże co wam tylko się wyśni postaram się wyczarować.

Fairy napisał(a):czy oszalałam? nie za dużo?

Na pewno jakieś śliczne drobiazgi Ci wyjdą...

Powróć do Zabawy w wymianę - SWAP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości