Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, zebrzyca, Gagu, Doti80

Tobatka napisał(a):O, ciekawe wyzwanie... Gratulacje, że podołałaś, ja pewnie w kąt bym rzuciła

ale efekty końcowy mnie zadowala 

Zdjecia są jakie są ale nie mogłam już dłużej czekać z prezentacją pracy...
bo pozwoliło mi odkurzyć dawno nie używaną technikę czyli tkactwo tabliczkowe. Dostałam takie oto materiały:
te które ja mam są większe znacznie i byłoby mi niewygodnie. Nie mówiąc już o robieniu nowych tabliczek gdybym takowych nie posiadała
Po przejściowych kłopotach takich jaki buszujący w domu kot, który kocha niteczki, kwestia zorganizowania warsztatu i czasu, żeby krajkę utkać na raz, pomierzenie nitek i rozwiązanie problemu nici którą ja nazywałam ciapatą wzięłam się do pracy.

bo robiłam tak że wdziałam od swojej strony lewą stronę i wcale nie chciał wyjść żaden wzorek ( Ci co tkają to wiedzą, ze na lewej też zazwyczaj coś widać)
nie wiem jeszcze na co krajeczkę przerobię ale jakieś przeznaczenie mieć będzie na pewno 

bałam się, że za bardzo puściłam wodze fantazji...

ja właśnie dostałam swoje wyzwanie i cóż mogę powiedzieć? Lid jesteś wielka!
zadanie jak najbardziej trafione 
tylko jak chcę zrobić zakładki to jedną wezmę dla siebie a ze 4 dodatkowe będę miała na wydaniu bo krajka ma około metra
potem już samo w zasadzie idzie. Minus był taki, że musiałam całość zrobić na raz bo w razie przerwy praca musi pozostać naciągnięta a ja nie miałam obciążenia ani miejsca żeby ją na czas przerwy uwiesić

I ta krajka, i karteczki, i notes, kolczyki, "ugly" stworek - same piękności...
Macie coraz to lepsze pomysły dziewczyny, muszę się wreszcie "pozbierać" i znowu do Was dołączyć 

)

Powróć do Zabawy w wymianę - SWAP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości