|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ivy
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 1:28 pm |
|
Dołączenie: Pon Paź 23, 2006 8:13 pm Posty: 1410 Miejscowość: Poznań Medale: 1
|
|
Jeszcze pytanie - adres osoby po mnie pozyskuję samodzielnie, do niej pisząc, tak? To może żeby ułatwić sprawę, jak ktoś się wpisuje na listę, to od razu wysyła swój adres do osoby przed nim?
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
|
|
| Góra |
|
 |
|
szajajaba
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 1:32 pm |
|
Dołączenie: Sob Maj 05, 2007 12:33 pm Posty: 2611
|
|
| Góra |
|
 |
|
Aylin
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 2:04 pm |
|
Dołączenie: Czw Mar 27, 2008 7:02 pm Posty: 651 Medale: 1
|
szajajaba napisał(a): Lid, napisane w pierwszym poście  TO nie jest zabawa wymiankowa, tylko ciągła... no nie wiem - gra?wyzwanie? Wpisałaś się, to powinnaś Klaudynce powiedzmy w ciągu 3 dni wysłać paczuszkę z poleceniem wykonania rzeczy, a Klaudynka ma maxymalnie miesiąc na zrobienie czegoś z tego. 3 dni??? litości... daj chociaż tydzień na przejście się po sklepach i wogóle wymyślenie czegoś...
_________________ http://filumlanae.blox.pl/html
|
|
| Góra |
|
 |
|
szajajaba
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 2:14 pm |
|
|
Aylin, przecież nie jest napisane, że trzeba chodzić extra do sklepów i kupować "bógwico" 
_________________ Zapraszam do DŁUBALNI www.szajajaba.blogspot.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
halszka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 4:17 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 15, 2007 10:25 am Posty: 2132 Miejscowość: Kraków
|
hola , hola .... pomalutku , co się tak zajączki jedne pospieszacie .... - ja mam takie pytanie : a to , co mi " każe " zrobić osóbka nade mną... to co - komu to zostaje ( z jej materiału) - mnie ? sobie robię ? a górna/dolna granica kosztów materiałów istnieje jakaś czy nie ? - no to ja swojej osóbce " pode mną " muszę dać i materiał i super schemat/objasnienia do wykon.danej pracki aby jej wyszła , tak ? - jeśli to jest tak jak ja rozumiem - to jest nowa super zabawa - ale jak dla mnie to po wakacjach dopiero ....  a do 10 IX - to ja was pilnie będę tylko  obserwować ale już się cieszę na nową zabawę PS /tajne/przez super poufne ( szajciu - jak ja ci wtedy zadam ....- to ty nie możesz tego nie zrobić ....  )
|
|
| Góra |
|
 |
|
terceps
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 4:55 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Śro Gru 03, 2008 6:43 pm Posty: 735 Miejscowość: Suchy Las/k Poznania
|
|
no i ja też, nie ze sie zgłaszam, po prostu pytanie...czy jak mi jakaś szalona craftka każe wydziergać teraz hiperobrus to mimo, ze dziergać nie umiem ani troche bede musiała to zrobic wmiesiac czy te wyzwania maja byc w jakis sposob dostosowane do umiejętności?
_________________ zapraszam na mój blog 
http://terceps-kreatywnie.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
|
Izabela
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 5:06 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Pią Lip 06, 2007 11:36 am Posty: 206
|
|
Raczej ma być dostosowane. A ja myślałam, że robimy po kolei.To znaczy, że wysyłam dopiero po tym jak dostanę swoje i skończę.
_________________ http://belastitches.blogspot.com/ Mówcie mi Iza.
|
|
| Góra |
|
 |
|
noodle
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 5:11 pm |
|
Dołączenie: Wto Lip 10, 2007 2:08 pm Posty: 527 Miejscowość: Bielsko-Biała
|
|
| Góra |
|
 |
|
szajajaba
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 6:11 pm |
|
|
Dziewczyny, czytajcie pierwszy post  Napisałam, że " rozkaz" musi zawrzeć się w obrębie zainteresowań osoby wykonującej zadanie, czyli - jeśli ja nie robię frywolitek, to nie można mi tego zlecić (punkt 2)! I napisałam też, że rzecz wykonana zostaje u wykonawczyni - punkt 6  Nie, nie robimy po kolei - Alve dostanie za kilka dni (dzisiaj posłałam paczuszkę) materiały, zaczyna dziergać, ale osoba pod nią również jak tylko materiały dostanie dziergać może. To jest ciągła zabawa, nie taka tradycyjna wymiana 
|
|
| Góra |
|
 |
|
halszka
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 7:20 pm |
|
Dołączenie: Czw Lut 15, 2007 10:25 am Posty: 2132 Miejscowość: Kraków
|
OK - już wszystko 
|
|
| Góra |
|
 |
|
terceps
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 8:19 pm |
|
 |
| Uzależniona Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Śro Gru 03, 2008 6:43 pm Posty: 735 Miejscowość: Suchy Las/k Poznania
|
|
| Góra |
|
 |
|
szajajaba
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 8:33 pm |
|
|
Ok, dziewczyny, koniec pogaduszek, chyba wsio jest jasne  Się dopisuję, coby listę odświeżyć :d Fairy, zaraz adres poślę! 1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba
|
|
| Góra |
|
 |
|
noodle
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 8:34 pm |
|
Dołączenie: Wto Lip 10, 2007 2:08 pm Posty: 527 Miejscowość: Bielsko-Biała
|
|
| Góra |
|
 |
|
Doti80
|
Temat postu: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Pon Lip 27, 2009 9:35 pm |
|
Dołączenie: Wto Mar 11, 2008 1:19 pm Posty: 818 Miejscowość: Bytom
|
Szaja, czy Ty zamknęłaś teraz listę czy chcesz jeszcze komuś innemu coś posłać?  Jeśli tak, to ja się dopisuję  1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba 13. Doti80
_________________ Doti bloguje 
|
|
| Góra |
|
 |
|
kiga
|
Temat postu: Re: Wyzwanie robótkowe :) Wysłany: Wto Lip 28, 2009 6:11 am |
|
Dołączenie: Nie Wrz 30, 2007 6:09 am Posty: 2384 Miejscowość: Waw-ka:) Medale: 1
|
i ja się dopisuję ... tylko sobie poczekam 1. szajajaba 2. alveaenerle 3. noodle 4. Violetka 5. Aylin 6. Ivy 7. Izabela 8. jagusia 9. lid 10. klaudynka 11. Fairy 12. szajajaba 13. Doti80 14. Kiga
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
i mądrość, by umieć je rozróżnić...
http://kigabet.blogspot.com/
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|