i mój absolutnie pierwszy suchy kwiatek

Nie wiem,czy zdjęcia takie moga byc, czy lepiej miniaturki czy jeszcze jakoś inaczej? Na razie umiem tak.
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, rozella
Kwiatek filcowany na sucho prawda ? kojarzy mi się z margarytką, jest bardzo realistyczny

Jest śliczny i wygląda na bardzo dobrze ufilcowany (ale ja tam się nie znam... jeszcze
). A kwiatek bardzo oryginalny; takiego to jeszcze nie widziałam. I rzeczywiście wygląda "jak żywy".
AnetaA napisał(a):Tak też myslałam,że w te rąbki to tak raczej trudno będzie,ale kupiłam gotowe szale już obrąbione.Mi też podobaja się takie nierówne,o różnej strukturze,ale te co mam muszę wypełniać w takim razie raczej w środku,a jak uda mi sie kupić z metra to na pewno nie bedę obrzucać brzegów a raczej je jeszcze wystrzępię.
Cieszę się,że moje początki komuś sie podobają

CUDNYYYY!!!!

,miłe to bardzo.

Twoje kwiaty są piękne. A szal dla siostry to prawdziwe mistrzostwo. Nie chce mi się wierzyć, że dopiero co zaczęłaś. Ma tylko jeden taki czerwony akcent? Mnie by tam kusiło, żeby sobie zostawić, zamiast oddawać... 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości