Zarabiaj na talencie:)

wymieniamy się itd.

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella, Doti80

Zarabiaj na talencie:)

Postprzez magda234 » Czw Wrz 29, 2011 3:07 pm

Witam wszystkich. Jestem tu nowa, ale chciałabym zachęcić Was do rozważenia opcji z założeniem własnej firmy, co jest możliwe dla każdego/ każdej z Was. Jest taki program Kreatywni Samozatrudnieni dla ludzi i od ludzi, którzy zawodowo wykorzystują swój talent, aby na tym zarobić. Niekoniecznie robią zawrotną karierę, ale przynajmniej mają ogromną satysfakcje ze swojej pracy. Ten program adresowany jest do osób, które mają talent, ale niekoniecznie znają się na prowadzeniu przedsiębiorstwa. Już sama myśl o tonie papierów i kilometrowych kolejkach w urzędach przyprawia o dreszcze. W ramach tego programu możecie na stronie internetowej przeczytać co krok po kroku trzeba robić. Są tam tez porady na co warto zwrócić uwagę, na co uważać. Bardzo przydatne. I nie trzeba płacić za to samo na szkoleniach;) Na tej stronie szkolenia są w formie filmików, na przykładach innych ludzi, którym się już udało. Zresztą sami/e sprawdźcie;) :)

http://www.kreatywnisamozatrudnieni.pl/
magda234

Dołączenie: Czw Wrz 29, 2011 2:55 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: Zarabiaj na talencie:)

Postprzez swicidelko » Pią Gru 02, 2011 10:32 am

dzieki za namiary! brzmi bardzo interesujaco. ja, pewnie tak samo jak 90% forumowiczek, bardzo chetnie zarobilabym pare groszy na mojej pasji. co prawda pracuje za pelen etat, ale caly czas jako stazystka, wiec kilka dodatkowych papierkow jak by wpadlo, to bym nie narzekala:) dzieki!
swicidelko
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Lis 28, 2011 10:21 am

Postprzez magda234 » Wto Gru 06, 2011 3:14 pm

magda234

Dołączenie: Czw Wrz 29, 2011 2:55 pm

Postprzez swicidelko » Czw Gru 08, 2011 9:03 am

dziekuje serdecznie! obejrzalam wlasnie wszystkie cztery dostepne filmiki. ciesze sie, ze ludzie z ciekawymi pomyslami maja w koncu sposob na zrealizowanie swoich pasji! troche mi jednak i w filmikach i na stroni ebrakuje informacji WPROST, kto, gdzie, jak, dlaczego i ile... No chyba ze zle szukam:)
swicidelko
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Lis 28, 2011 10:21 am

Powróć do Nasze ogłoszenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości